Ob hitrem razvoju veterinarske medicine, novih pristopih v diagnostiki in zdravljenju bolezni, novih materialih in opremo, je dandanes za uspešno in korektno delo potrebno nenehno izobraževanje vseh veterinarjev. To še toliko bolj velja za veterinarsko stomatologijo, ki je, zlasti glede na pogostost problematike, še vedno ena od najbolj zapostavljenih vej veterinarske medicine.

Kongresi in delavnice

Vas zanima dodatno strokovno izobraževanje s področja veterinarske stomatologije? V letu 2024 se lahko srečamo na več kongresih in delavnicah in še veliko več se odvija po svetu.

Individualno klinično izobraževanje

Bi me želeli spremljati pri delu s pacienti? Ali bi mogoče raje začeli z intenzivnim vikendom individualnih delavnic? Pišite mi, da skupaj ustvarimo program dodatnega izobraževanja, ki bo najbolj ustrezal vam in še izboljšal vaše storitve!

Specializacija po programu EVDC

Imate že nekaj kliničnih izkušenj in svoje nadaljnje delo vidite v specialistični usmeritvi? Lahko sem vaš mentor pri specializaciji po programu Evropskega kolegija za veterinarsko stomatologijo (EVDC).

E-svetovanje

Mogoče ste naleteli na zapleten klinični primer ali niste prepričani, kako interpretirati dentalne rentgenske slike? Pri obravnavi vaših pacientov na daljavo sodelujem s podjetjem VetCT.