Pozdravljeni

Na enem izmed forumov sem o sebi prebrala, da sem ”najbolj pasja zobozdravnica”. 🙂

Sem specialistka veterinarske stomatologije; večinoma zdravim pse in mačke. Osredotočenost na ožje področje dela je v sodobni veterinarski medicini zaradi hitro rastočega števila informacij izjemnega pomena za poklicno odličnost in vem, da le tako lahko ponudim storitve, ki temeljijo na obsežnem in poglobljenem znanju in nenehno rastočih izkušnjah. Po diplomi na Veterinarski fakulteti v Ljubljani leta 2004 sem jih naprej nabirala med štiriletnim doktorskim študijem na Veterinarski fakulteti v Ljubljani in nato še tri leta med specializacijo na eni najboljših veterinarskih fakultet na svetu, Veterinarski fakulteti Univerze v Kaliforniji, Davis v ZDA. Od leta 2012 me za pomoč pri skrbi za zdravje ustne votline in zob vaših živali najdete doma, v Sloveniji.

To, kar sem prejela od svojih vrhunskih mentorjev in kar med delom in nenehnim učenjem spoznavam sama, želim predati naprej. Ker je znanje mrtvo, če ga ne deliš, in ker samo skupaj lahko napredujemo. Poučujem študente na Veterinarski fakulteti v Ljubljani, poleg tega pa sem predavala v ZDA, Hong Kongu, Maleziji, Južnoafriški republiki, Rusiji in številnih državah Evrope, veliko tudi doma v Sloveniji – od leta 2015 na več kot 110 veterinarskih srečanjih.

Aktivna sem v Evropskem in Ameriškem kolegiju za veterinarsko stomatologijo, svetu VOHC in svetovnem združenju veterinarjev za male živali WSAVA, sem pridružena urednica znanstvene revije Veterinary Dentistry and Oromaxillofacial Surgery, članica Evropskega združenja veterinarskih stomatologov, recenzentka in avtorica v številnih znanstvenih in strokovnih revijah in prejemnica več domačih in mednarodnih nagrad s področja veterine.

Resnično uživam v svojem delu – izpolnjuje me in vodi do navdihujočih ljudi, krasnih razgledov in novih okusov.

Se vidimo,

Ana

Prenesite moj CV (pdf).